Skip to content

MediLearn Psychiatrie


Het grootste aanbod aan elearning modules en podcasts voor psychiaters in Nederland.
Ontwikkeld door de Royal College of Psychiatrists.

 
 
 

Brede keuze

200 elearning modules en 150 podcasts, van jeugdpsychiatrie tot ouderengeneeskunde, en van eetstoornissen tot forensische psychiatrie

Accreditatie

NVvP heeft deze elearning geaccrediteerd tot 40 punten per jaar

Royal College of Psychiatrists

De Engelse instantie voor het vaststellen en verhogen van de normen van de psychiatrie in het Verenigd Koninkrijk. Medilearn is de online nascholing van deze gerenommeerde instantie

Medilearn.nl

Medicom Medische Uitgeverij biedt de online nascholing van het gerenommeerde Royal College of Psychiatrists – CPD Online *) – in Nederland aan, op www.medilearn.nl. CPD Online is door de Nederlandse Vereniging van Psychiatrie geaccrediteerd voor maximaal 40 punten per jaar.

De verdiende punten werkt Medicom periodiek bij in GAIA. Per behaalde module kunt u een certificaat aanvragen.

U kunt zelf uw studieprogramma samenstellen uit ruim 200 modules en 150 podcasts, die overzichtelijk staan op Complete content. Compleet met het aantal studiepunten dat u kunt behalen en de studiebelasting. Die varieert van 0,5 tot 2 uur per module. Bovendien komen er elke maand nieuwe modules bij.

Een aantal uitspraken van onze gebruikers:
CPD Online is een prettige manier van nascholing. Het is een aantrekkelijke aanvulling op het bestaande aanbod”.

CPD Online biedt een breed scala aan modules op het gebied van psychiatrie, zeker in vergelijking met andere nascholingsaanbieders voor psychiaters”.

CPD Online biedt content van een kwalitief hoog niveau en het engels is goed toegankelijk”.

Medicom Medische Uitgeverij B.V. verzorgt al meer dan 12 jaar de Nederlandse editie van de British Journal of Psychiatry.

*) CPD staat voor Continuing Professional Development.

Abonnement

 Het abonnement op CPD Online geeft u het recht om met het cursusaanbod maximaal 24 nascholingspunten per abonnementsjaar te behalen. Er mogen maximaal 6 punten per dag behaald worden.

In GAIA wordt 1 punt per dag toegekend, dus bij het behalen van meerdere punten zijn deze over meerdere dagen verspreid! 

Een abonnement kost €194,90 incl. BTW per jaar, dit bedrag is als volgt opgebouwd:

 

  • Abonnementskosten:            €131,38
  • Administratiekosten:             €  29,70
  • Exclusief btw:                       €161,08
  • 21 % btw:                              €  33,83
    Totaal kosten abonnement CPD Online:    €194,90 (engelse site vraag 197.60 pond)

 


Daarbij is inbegrepen dat Medicom uw behaalde punten wekelijks in GAIA registreert en blijft u op de hoogte van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in uw vakgebied.

Het abonnement wordt afgesloten voor een periode van één jaar en wordt daarna jaarlijks automatisch verlengd tot wederopzegging met een opzegtermijn van één maand.

Door u aan te melden krijgt u inloggegevens en een machtingingsformulier toegestuurd.
Na het ondertekenen en terugsturen van het machtigingsformulier wordt uw abonnement binnen twee werkdagen geactiveerd. U krijgt daarvan bericht.

 

Werkwijze

Als u zich abonneert op CPD Online ontvangt u uw inloggegevens op het door u opgegeven e-mail adres. Na ontvangst van de machtiging zal uw abonnement binnen twee werkdagen geactiveerd worden.

De inloggegevens heeft u nodig om op de pagina modules te kunnen kiezen uit de vele leermodules. Deze staan per catagorie geordend op deze pagina. Om een module te starten moet u op de link op die pagina klikken.

Bij CPD Online begint elke module met een test van uw huidige kennis. Die test wordt herhaald nadat u de leermodule heeft doorgenomen. Wij adviseren u om deze tien vragen bij de hand te houden bij het doornemen van de stof.

Indien u de tien vragen niet allemaal correct beantwoordt, kunt u dat deel van de studiestof opnieuw doornemen en de test nogmaals afnemen. U kunt de test zo vaak doen als nodig is. 

Tevens kunt u kiezen uit Podcasts, gerangschikt naar aandachtsgebied. Indien u een Pocast heeft uitgekozen, moet u op de link klikken om de Podcast te downloaden. Deze podcasts kunt u vervolgens op uw computer of op uw MP3 speler afluisteren. Nadien kunt u op de website de bijhorende toets maken, om zo uw punten te verdienen.

In beide gevallen geldt dat, als u ingelogd bent op medilearn.nl, u zonder verder inloggen door kunt naar de eLearning Hub. (link naar https://www.rcpsych.ac.uk/ ?)

De toets met 100% succes doorlopen? Dan kunt u een certificaat aanvragen. Dit certificaat wordt opgeslagen onder MyCPD, waar u altijd uw behaalde certificaten kunt inzien en kunt printen. Uw MyCPD pagina kunt u openen als u ingelogd bent op de meest linker tab bovenaan deze pagina. (klopt dit nog?)

De bijbehorende studiepunten registreert Medicom wekelijks in het GAIA systeem. Het is daarvoor belangrijk dat wij over uw BIG nummer beschikken. Dit nummer vragen wij dan ook bij uw aanmelding.

 

   

“What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

WILLIE BROWN

“What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

SEAN FISHER

Let’s work together on your
next web project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus
nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.